Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2013 23:54 - Пълен ташак
Автор: infetka2 Категория: Забавление   
Прочетен: 7836 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 31.01.2013 23:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Никога не съм била на филм, на който поне 10 човека напуснаха кино залата след едва първите 15 минути. Филмът "пълен ташак" е точно това - пълен ташак. На английски  е "movie 43" и в общи линии тънката (искамиседаянарека) сюжетна линия е за три момчета, които в търсенето на филма 43 попадат на редица от клипове, които са безбожно тревожни и нямат нищо общо помежду си освен, че са сбрали тълпи от известности. Как и кой и с каква магия е накарал тези прекрасни актьори да се снимат в тази озадачителна продукция е нещо, което се питах през цялото време.

Първите няколко клипа бяха смешни, стига да си с изключително недоразвито и изкривено чувство за хумор. Имаше килограми лайна, повече от пет различни чифта ташаци и обрати от които ти настръхват сланинките. В един момент гледах филма само за да се опитам да си представя как и по какъв начин ще развалят дадената идеалична атмосфера, с която започва всяка сценка. Никога не можех да позная и останах двучасово шокирана и невярващо клатеща глава. След първите 45 минути обаче някак си се попресищаш с олигофренията и сякаш съзнанието ти може да поеме някакво определено количество гняс, което бързо се препълва. Накрая дори вече не е смешно, киносалонът попритихва и с почуда изброява нещата, които можеше да си купи с тези 6 лефффчета за билет (защото разбира се отидох на прИмоцията в четвъртък и беше по-евтинчок)


Не ме разбирайте погрешно, филмът трябва да се гледа, но само и единствено както трябва да се гледа и two girls one cup. Има неща, там из света, които колкото и потресаващи да са, ако не се гледат как после ще успеем да оценим качественото. Как ще имаме база за сравнение, ако гледаме само прекраснотии. Просто за бога хора не купувайте....билет за това...изчакайте си го в замундата, пиратите или арената (ако изобщо някой все още я ползва) и си го теглете, за да може после да не ви е яд, пък и за да може по всяко време да го спрете и да си вземете охлаждащо, профилактично хапче против повръщане.

Ако много се напрегна бих могла да се опитам да го сравня със Страшен филм. Там също бяха мега простотии, но пък там знаеш, че е пародия и някак извинително им прощаваш. (обожавам страшен филм 1 и 2 между другото) Пълен ташак кара страшен филм да изглежда като невинен документален сериал за медоносните пчели.

Скрийте децата, възрастните хора, нормалните хора, гнусливите и тези със слабите стомаси и гледайте на своя отговорност. Малко неща ни оставят без думи и когато едно такова се появи, макар и извънредно безумно, то трябва да се види, па макар и само заради Холи Бери, която прави гуакамоле с гърдата си..


Тагове:   филм,   кино,   43,   пълен ташак,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. djefy - добре де
01.02.2013 01:52
За какво се разказва в клипчетата? Освен, че е бил ужасно безинтересен и отегчителен, нищо не разбрах за филма.
цитирай
2. infetka2 - Djefy
01.02.2013 13:22
Нарочно не съм навлизала в подробности, защото не целя да правят преразказ съчинение, а и не искам да е спойлер за хората, които ще го гледат.
И филма е всичко друго, но не и отегчителен
цитирай
3. vestitelkata - Съвпадение
01.02.2013 14:28
Хммм, вчера четох точно за този филм и отзивите от филмовите критици за него. Всички са на мнение, че е ужасен. Относно звездите, до колкото разбрах някои до послдно не са знаели в какво точно се снимат, защото те снимат своята сцена и си заминават, а вече към какво са я монтирали са разбрали след това. Други пък са били откровенно изнудени. В интерес на истината повечето ги е срам, че са участвали в това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: infetka2
Категория: Лични дневници
Прочетен: 26344
Постинги: 5
Коментари: 9
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930